La Grand Cinema Digiplex, incepe saptamana cu o portie de ras

11 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
La Grand Cinema Digiplex, incepe saptamana cu o portie de ras

Din 14 noiembrie in fiecare luni poti sa-ti incepi saptamana cu o portie mare de ras la Grand Stand Up Comedy. Primul show este programat pentru luni, 14 noiembrie in Grand Cinema Digiplex de la ora 20:30, iar protagonistii sunt Teo, Vio si Micutzu. Actorii isi astepata fanii si iubitori de Stand Up Comedy cu multe surprize.


Teo:

Este intelectualul trupei si omul ce-ti pare inepuizabil. Asta este personalitatea lui, modul sau de a gandi. Copywriter vorbeste, cu umor negru si sec, despre maruntisurile din viata de zi cu zi, care ni se întîmpla tuturor (teribila lovitura la degetul mic de la picior, întrebarile stupide, discutiile cu iubita etc.), diseca diverse automatisme de comportament si stereotipi, pe care le avem cu totii si nu le mai constientizam.
Le pune într-o lumina usor ironica, cu un aer sincer mirat, de parca atunci le-ar fi descoperit si el. Si oamenii rad pentru ca se recunosc, se identifica si se simt "partasi" la glumele lor.

Vio:
    
E din Buzau si nu-i place sa-i spui ca-i moldovean. Pentru ca, cica, Buzaul e doar la 100 de kilometri de Bucureşti. Da, adevărat! Dar, şi la 60 kilometri de Focşani.
Cu accentul lui usor moldovenesc si aerul inofensiv, va repovesti si reinterpreta diverse "faze celebre" ale istoriei noastre zbuciumate (cuplul Mircea & Baiazid etc.).
Vio e personalitatea “chinuita” de intrebari inutile, gen de unde venim? D-zeu exista?...
Subiectele sale sunt legate de religie, istorie in cea mai mare parte.

Micutzu:

Tanar visator, fost medium, acum instalator cu mari speranţe pentru viitor, respectat in cercuri inalte, cateodată putin spanchi, dar in general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematica filosofica si fost bodyguard la concerte de muzica simfonica. In acest moment, ocupatia sa principala este studentia si stand-up-ul.

In fiecare zi de luni te distrezi la Grand Stand Up Comedy si noi iti pregatim numeroase surprize.
Fii cu ochii pe www.grandcinemadigiplex.ro pentru mai multe informatii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod