Ajuta un copil sa simta caldura Craciunului!

11 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ajuta un copil sa simta caldura Craciunului!

In aceasta perioada a anului, copiii defavorizati se lupta cu frigul si foamea in fiecare zi. Cateodata, ele sunt mai puternice decat dorinta lor de a ajunge la gradinita.

In fiecare an, de Craciun, asociatiile umanitare isi fac auzita vocea mai mult ca in orice perioada a anului. Just, jucariile si dulciurile reprezinta pentru acesti micuti o nesperata ocazie de bucurie.

Campania „Caldura Craciunului”, organizata de Keune Haircosmetics si eva.ro, isi propune sa stranga fonduri pentru a cumpara imbracaminte si incaltaminte copiilor foarte saraci.

Pentru a avea garantia ca suma stransa va ajunge, sub forma de produse, la cei care au cea mai mare nevoie de ea, Keune si eva.ro au apelat la Asociatia Ovidiu Rom (www.ovid.ro ).
 
Programul lor national, Fiecare Copil in Gradinita, urmareste integrarea si mentinerea in sistemul educational  a copiilor intre 3 si 6 ani care traiesc sub pragul saraciei.

Pentru a putea fi inclusi in proiect, acesti copii trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele trei criterii:
1.    Venitul maxim de 150 de lei pe luna pe membru de familie
2.    Situatie locativa precara
3.    Nivel scazut de educatie al parintilor


In acest moment, proiectul Fiecare Copil in Gradinita are ca beneficiari 1310 copii din 19 comunitati.
Pentru a afla detalii privind metodologia aplicata si rezultatele spectaculoase pe care le-a inregistrat, puteti accesa Raportul catre Ministrul Educatiei (http://www.ovid.ro/rezultate/august-2011-report-to-education-minister)

Pentru donatii acceseazaa link-ul:  http://www.keune.ro/compania/implicare_sociala.html!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod