Modă 2012: Colecţia H&M pentru primăvară - vară

H&M propune pentru sezonul primăvară vară 2012 o combinaţie între croiul modern şi feminitatea romantică, oferind posibilităţi variate pentru definirea stilului personal. Costumul alb cu croiala bine definiră este o piesă esenţială de stil: purtat cu pantofi stil teddyboy şi asortat cu maiou din jerseu pe dedesubt, look-ul capătă un aspect îndulcit.

Pentru a crea un stil cu o formă mai lejeră, sunt disponibile jachetele drapate tip chimono şi rochiile petrecute, această tendinţă fiind accentuată de pantalonii largi care adaugă un plus de volum.
Mixează şi asortează piesele vestimentare într-un stil jucăuş pentru a crea un look personalcompletat de accesorii precum brăţări şi ochelari de soare de culoare alb strălucitor.

Iată care sunt elementele cheie ale acestei noi colecţii:


Silueta - Distinsă şi fluidă
Culori - Alb şi culori neutre cu accente de culori fructate,precum galben, portocaliu sau verde-măr, combinate cu tonuri estompate, caisă sau bleu ciel.
Materiale - Bumbac şi jerseu, mătase naturală, piele, organza, in.
Detalii - Bine definite şi finisaje care evidenţiază look-ul androgin, în contrast cu articolele vestimentare delicate, cu încreţituri, petrecute şi plisate care sporesc volumul, păstrând totodată forma.
Articole cheie - Costum alb, maiouri din jerseu, jachete de piele fără mâneci, rochii-camaşă, jachete drapate tip chimono, jachete scurte matlasate, veste drapate, rochii petrecute, pantaloni largi.
Accesorii cheie - Pantofi stil teddyboy sau platforme cu talpa din lemn, brăţări multiple, coliere din piele, genţi clutch, ochelari de soare albi.
1 din 18

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 23 Oct 2013, 10:33
    sacou alb

    fara suparare, eu sunt o mare fana a produselor H&M, dar cu parere de rau eu nu am gasit acest sacou in romania desi l-am cautat cam un an si jumatate., si din celelalte toalete nu pot sa spun ca am vazut ceva.

    0
    1

  • andreeea pe 21 Iul 2012, 20:54
    tinutele

    oau fara suparare sut naspa toate

    1
    1

  • irys pe 28 Feb 2012, 11:38
    Super oferta!

    Centrul tau de shopping online te asteapta cu cele mai noi colectii vestimentare, accesorii, cosmetice si parfumuri, detalii pe www.famousfashion.ro

    4
    2

  • ByankaEle pe 15 Nov 2011, 15:49
    iubesc H&M

    Linii geometrice, simple, dar foarte fashion, tres chic! :x

    1
    3

  • Ioana pe 14 Nov 2011, 10:47
    Silueta

    Intre silueta "distinsa si fluida" (prezentata de voi) si anorexie este un pas invizibil sau chiar inexistent in unele cazuri.

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod