Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

Actriţa americană l-a înşelat pe partenerul ei de viaţă, Robert Pattinson, cu un regizor de la Hollywood, care este căsătorit şi are doi copii, informează câteva surse citate de revista People.
Actriţa americană l-a înşelat pe partenerul ei de viaţă, Robert Pattinson, cu un regizor de la Hollywood, care este căsătorit şi are doi copii, informează câteva surse citate de revista People.

Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

"Kristen este complet devastată. Spune că a fost o greşeală şi că i-a lipsit complet judecata", afirmă o sursă.

Aventura actriţei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu puţin timp în urmă, a precizat aceeaşi sursă, informează publicaţia People, citată de agenţia Mediafax.

"Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupet.
A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă"
, a spus aceeaşi sursă.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, şi Robert Pattinson, în vârstă de 26 de ani, au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 şi păreau fericiţi. Ei au făcut şi câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliştilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight", notează Mediafax.

Presa americană a anunţat în urmă cu câteva zile că cei doi actori - care se află într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg/ Twilight" - au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod