Horoscop: Semnale de alarmă în relaţia voastră, în funcţie de zodia lui

Există câteva semne care îţi arată că relaţia voastră ar putea fi în impas. Descoperă care sunt semnalele pe care ţi le dă iubitul tău, în funcţie de zodia lui, că povestea voastră de dragoste este pe muchie de cuţit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leilor le place să atragă atenţia şi să fie în vervă. Dacă observi că este mai retras, se ascunde de "lumina reflectoarelor" şi nu mai este atât de interesat să comunice şi să socializeze, trebuie să te gândeşti că relaţia voastră nu stă tocmai bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarelor le place să organizeze, să facă planuri şi să aibă scopuri precise. În cazul în care observi că iubitul tău din fecioară nu mai este deloc aşa şi îşi schimbă de la o zi la alta proiectele şi ideile sau devine brusc dezorientat şi dezorganizat, mai ales în chestiuni legate de relaţie, trebuie să aveţi o discuţie serioasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru balanţe, armonia este esenţială şi întotdeauna caută o soluţie care să împace pe toată lumea. Dar dacă devine foarte arţăgos şi vrea cu orice preţ să-şi impună ideile, este un semn că relaţia voastră ar putea fi în pericol.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii din scorpion au un mod raţional de a cheltui banii şi rareori se aruncă cu capul înainte cumpărând tot felul de nimicuri scumpe.  Este un semnal că relaţia voastră nu mai merge la fel de bine dacă începe să-şi schimbe acest comportament şi cheltuie bani complet aiurea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător adoră provocările şi adesea poate jongla cu succes cu problemele de la serviciu, proiectele sale personale şi chestiuni legate de viaţa personală, cu zâmbetul pe buze. Dar dacă devine stresat şi enervat chiar şi de cele mai mici chestiuni zilnice, ar putea fi un semn că relaţia voastră este în pericol.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din capricon este o persoană muncitoare, care are adesea ţeluri bine stabilite pentru care luptă fără încetare. Dacă iubitul tău din capricon devine brusc leneş şi pare lipsit de interes pentru orice tip de activitate, ar trebui să te îngrijorezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Într-o relaţie, vărsătorul poate fi foarte generos şi altruist, având întotdeauna grijă ca persoana iubită să fie pe primul loc. Când observi o schimbare de comportament în acest sens şi iubitul tău din vărsător devine egoist, nu este deloc un semn bun.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din peşti sunt sensibili la ceea ce cred alţii, în special persoana iubită. În cazul în care iubitul tău din zodia peşti pare să fie indiferent la ceea ce crezi tu sau la ceea ce simţi, este un semnal serios că relaţia voastră ar putea fi în mare pericol.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pasionaţi de acţiune, mişcare şi aventură, berbecii rar lenevesc pe canapea, cu telecomanda în mână. Când refuză o ieşire care promite să fie distractivă şi plină de aventură, în favoarea lenevitului, este clar că nu este în apele lui şi că relaţia voastră este în impas.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte atent la felul în care arată, cum se îmbracă şi prezenţa sa fizică în general, chiar dacă se află într-o relaţie de lungă durată. Dar când nu-şi mai dă deloc interesul pentru aspectul său şi pare neîngrijit, trebuie să iei în considerare faptul că ar putea fi o problemă legată de relaţia voastră.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt recunoscuţi pentru debitul lor verbal şi capacitatea de a pune sub lupă şi a discuta cam orice subiect posibil. Când tace mâlc şi nu este deloc intersat să poarte discuţii cu tine, nici măcar cele filozofice care-l pasionau foarte mult, este un motiv serios de îngrijorare pentru relaţia voastră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când au motive de îngrijorare sau sunt deprimaţi, nativi din rac pot dezvolta tot felul de tulburări alimentare. Lipsa poftei de mâncare este un semnal care îţi arată că racul tău nu este în cea mai bună formă şi că poate fi afectat de ceea ce se întâmplă cu relaţia voastră.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 28 Aug 2012, 12:40
    Pentru oameni.

    Ei bine,pare sa fie cat de cat adevarat.Cam asa se intampla cu noi oamenii.Nu putem da vina pe nimeni,ci doar pe noi insine.

    0
    0

  • miki pe 6 Aug 2012, 10:24
    complet adevarat

    Sotul meu e scorpion si e tare risipitor.Ce a intervenit intre noi?Alcoolul! Are o placere deosebita sa stea 2 saptamani pe pat ,cu sticla langa el,si asta tot la 2 luni.Credeti ca eu sunt de vina?nu! Anturajul!

    0
    0

  • roxanel pe 26 Iul 2012, 14:08
    leul

    cu leul nu poate merge ceva bine prea mult intrucat ei sunt cam...afemeiati!.

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod