Korn si Ska-P concerteaza la Peninsula

de Nicoleta Tarantus, 12 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Korn si Ska-P concerteaza la Peninsula

La cea de-a opta editie a festivalului Peninsula, care se desfasoara la Targu Mures, in perioada 26-29 august, vor mai concerta Tricky, The Rasmus, Europe si Babylon Circus.

Castigatoare a premiului Grammy, aflata pentru prima oara in Romania, trupa Korn este una dintre cele mai mari si mai influente formatii de metal de la sfarsitul anilor '90, care a vandut peste 35 de milioane de albume in toata lumea.

Fost coleg al celor de la Massive Attack si Portishead, Tricky a colaborat de-a lungul anilor cu Alison Goldfrapp, Cindy Lauper, Alanis Morisette, Neneh Cherry si Bjork.

Cu mai mult de 3,5 milioane de albume vandute in intreaga lume, dupa opt discuri de aur si cinci discuri de platina, The Rasmus se afla in Romania pentru a treia oara.


Formatia madrilena Ska-P a devenit reprezentantul numarul unu al stilului ska-punk din Europa. Cu mesaje critice adresate regimurilor politice, transmise prin intermediul unei muzici de o inalta calitate, Ska-P si-a castigat milioane de fani.

"Nu intamplarea face ca Festivalul Peninsula sa se intipareasca in constiinta publica sub forma unui eveniment mereu diversificat. Prezenta unor nume precum Korn, Tricky si Ska-P este dovada ca valoarea de baza a festivalului nostru ramane in continuare diversitatea.
Aici, la Targu Mures, nu punem accent doar pe prezentarea unor trupe de deschidere la festivalurile vest-europene, ci, in acelasi timp, incercam sa oferim publicului nostru concerte dintre cele mai pretentioase si distractive. Targu Mures s-a dezvoltat pe parcursul anilor trecuti intr-un oras-festival, fapt de care se vor convinge toti cei care decid sa petreaca alaturi de noi sfarsitul lunii august, pe malul Muresului"
, declara directorul Festivalului Peninsula, Bodor László, citat de Mediafax.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod