Kirsten Dunst, pozată fără machiaj

Actrița a fost fotografiată la Los Angeles, în timp ce ieșea la o cafea, împreună cu câțiva prieteni. Ea a renunțat la machiaj și avea un look diferit de cel cu care și-a obișnuit admiratorii.
 
Fără machiaj, Kirsten Dunst pare o altă persoană, ba chiar una obișnuită. Vedeta a fost surprinsă săptămâna trecută de paparazzi pe o stradă din New York și era departe de imaginea glamour pe care o afișează la evenimente.
 
Ea a ieșit cu câțiva prieteni la o cafea și a optat pentru o ținută simplă și lejeră.
 
 
 
Actriţa americană, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată încă de la 10 ani în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards.

"A fost doar un sărut pe fugă", a spus actriţa în vârstă de 31 de ani despre sărutul cu Brad Pitt în cunoscutul film din 1994, în care Dunst a jucat rolul unei fetiţe vampir.
"Îmi aduc aminte că Brad (...) avea părul lung. Era doar un tip cool şi de genul hippie. Toată lumea îmi spunea pe atunci: 'Eşti atât de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt', dar mie mi s-a părut că a fost dezgustător. Nu am mai sărutat pe nimeni până la 16 ani, cred."

Potrivit unei alte declaraţii a actriţei, nici Brad Pitt nu a fost atunci foarte încântat de scena respectivă. "Cum crezi că mă simt eu? Trebuie să mă sărut cu o fetiţă", i-ar fi spus Pitt lui Kirsten.
 
 

Kirsten Dunst a fost apreciată pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la "Marie-Antoinette" (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular.
De asemenea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet, şi a devenit celebră graţie filmelor din seria "Omul-Păianjen". 

Actriţa născută în Statele Unite dintr-un tată german şi o mamă suedeză, are dublă cetățenie; pe lângă cea americană, ea a primit în 2011 și cetățenia germană.
 
În 1995, Kirsten Dunst a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People. 


Foto: Hepta, AFP/Mediafax





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod