Kim Kardashian şi Kanye West s-au logodit

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2013
Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, luni - ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.
Informaţia a fost publicată în premieră de grupul media E! şi a fost preluată apoi pe site-ul revistei People.

Kanye West, în vârstă de 36 de ani, a apărut în aceeaşi seară la gala Hollywood Film Awards din Beverly Hills şi a declarat pe covorul roşu că tocmai s-a întors de la San Francisco, dar nu a spus nimic despre acea cerere în căsătorie.

Rapperul şi starleta show-urilor de tipul reality, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries în 2011, la doar 72 de zile după căsătorie.
Divorţul lor a fost pronunţat în iunie 2013.

Primul ei mariaj, cel cu producătorul muzical Damon Thomas, care a durat patru ani, s-a încheiat printr-un divorţ ce a fost pronuţat în 2004, notează Mediafax.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.
Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. 
West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod