Kim Kardashian și Kanye West, luna de miere în Irlanda

Cele două staruri, care s-au căsătorit sâmbătă, la Forte di Belvedere din Florența, în prezența a 200 de prieteni și membri ai familiei, au zburat duminică la Cork (Irlanda) cu un avion particular, pentru a-și începe luna de miere, conform publicației Irish Independent, citată de Agerpres.

Conform unei surse citate de publicația irlandeză, Kim și Kanye și-au trimis fiica de 11 luni, North West, la Paris, alături de bunica Kris Jenner și au zburat la rândul lor spre Cork, unde au aterizat duminică, la ora locală 15:00 și au fost așteptați de o "flotă de limuzine Mercedes".

Vedeta reality-show-ului 'Keeping Up with the Kardashians' și soțul său, rapperul Kanye West, 36 de ani, vor rămâne timp de 5 zile la o proprietate privată de lux din Irlanda.

O altă sursă, citată de E! News, a dezvăluit ca rapper-ul i-a oferit soției sale un inel de nuntă cu diamant, făcut la comandă de către designerul de bijuterii Lorraine Schwartz, în timp ce pentru el a ales un inel simplu, din aur, făcut de același bijutier.



La nuntă, Kim Kardashian a pășit în fața altarului într-o rochie lungă, Givenchy, cu mâneci din dantelă, iar apoi, în timpul petrecerii, s-a schimbat într-o rochie scurtă Balmain.




Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod