Kim Kardashian are statuetă nud

Un artist controversat a prezentat ultima sa creație, o statuie nud a starletei TV KIm Kardashian.
Daniel Edwards, specializat în imortalizarea figurilor reprezentative ale culturii pop, a declarat că a realizat această sculptură pentru ca iubitorii de artă să poată atinge burta vedetei și să-i ureze astfel noroc.

Statueta se alătură astfel seriei de lucrări intitulată "Celebrity Baby Boomer", care a început în 2006 cu o sculptură controversată, reprezentând-o pe Britney Spears în timp ce năștea pe o un covor din blană de urs.

Statueta fără mâini, denumită LA Fertility, este expusă la Galeriile LAB ART din Los Angeles și este descrisă ca o "reprezentare la dimensiuni reale a lui Kim Kardashian, cu formele rotunde și sânii plini cu lapte, cu buricul ieșit în față și cu picioarele". 
 
 

"Are o burtă voluminoasă care îi va îndemna pe vizitatori să o atingă și să-i ureze noroc și succes", a declarat Cory Allen, purtătorul de cuvânt al galeriei din Los Angeles.
 
 


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod