Kevin Costner: “Pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor”

Kevin Costner şi trupa lui, Modern West, au susţinut un recital de 90 de minute luni seara, pe scena Club Tribute din Bucureşti, în faţa a peste 700 de persoane.
Kevin Costner şi trupa lui, Modern West, au susţinut un recital de 90 de minute luni seara, pe scena Club Tribute din Bucureşti, în faţa a peste 700 de persoane.

Concertul a inclus cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) şi „Turn It On” (2010). Printre hiturile pe care Costner le-a cântat live se numără "Superman 14", "Long Hot Night" şi "Backyard".

Kevin Costner a sosit la Club Tribute ieri, în jurul orei 16:00, pentru repetiţii şi probe de sunet care au durat mai bine de o oră. Actorul american s-a arătat încântat de condiţiile de organizare şi a mărturisit pe scenă, în timpul repetiţiilor, că are mari emoţii înainte de concert.
Am emoţii pentru concertul din aceasta seară.
Sper că publicul se va simţi bine. Nu am emoţii pentru că nu sunt pregătit, ci pentru că vreau să ofer un show de neuitat”
, a declarat Kevin Costner celor prezenţi la probele de sunet.

În jurul orei 18:00, în faţa Club Tribute, a fost aşezat covorul roşu, iar peste 50 de jurnalişti au aşteptat afară, mai bine de o oră, sosirea starului american.

Kevin Costner a ajuns la Club Tribute la ora 19:35 şi a înfruntat ploaia măruntă pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor.
„Recunosc că am fost Moş Crăciun pentru copiii mei de câteva ori, însă m-au recunoscut. Le-am cumpărat câteva cadouri speciale de Crăciun din România, însă nu vă pot spune ce am luat pentru ca o să ajungă totul pe Internet, iar veştile se răspândesc acum foarte repede”, a declarat Kevin Costner pe covorul roşu.


„Iubesc România şi mă simt minunat aici.
Am fost tratat ca un rege, deşi nu mă aşteptam la asta... Plănuiesc să revin pentru a vizita toată ţara”, a declarat Kevin Costner.
Kevin Costner a fost susţinut aseară, în timpul concertului, de toată echipa de filmare a mini seriei tv The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de History Channel, care se filmează la Castel Film de mai bine de trei săptămâni.

„Aceasta este singura zi liberă a lui Kevin Coster şi a hotărât să organizeze acest concert. Duminică a avut filmări până la ora 3 dimineaţa, are un program de muncă absolut infernal. Trupa Modern West a venit special în România pentru acest eveniment”, a declarat un reprezentat al Castel Film.
Concertul lui Kevin Costner a durat o oră şi jumatate şi a inclus 16 piese de pe cele două discuri lansate până în prezent.
În timpul discursului final, de mulţumire, Kevin Costner a spus că a învăţat un lucru foarte important despre români.


„Țin să vă mulţumesc tuturor, însă trebuie să îmi întrerup discursul pentru că văd un buchet uriaş de flori care se îndreaptă către scenă. Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor”, a declarat starul american.
“Concertul lui Kevin Costner ne onorează şi a fost cel mai important eveniment găzduit de Club Tribute în cei doi ani de existenţă. Abia în momentul în care am văzut trailerul de la începutul concertului am realizat ce OM MARE ne calcă pragul.
L-am cunoscut şi pot să spun că Kevin este un om simplu, modest şi foarte sociabil. Ne-a impresionat pe toţi”, declară Dan Cociş, manager şi acţionar Club Tribute.

După show, Kevin Costner a mai petrecut o oră în Club Tribute, acesta acceptând să se pozeze cu fanii şi să semneze autografe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod