Kelly Rowland, invitata la Mamaia, de Botezatu

6 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kelly Rowland, invitata la Mamaia, de Botezatu

Vestita cantareata ca fi prezenta in acest weekend la Mamaia, in clubul Bamboo. Artista care se afla in fruntea topurilor internationale cu piesa "When loves take over" soseste in Romania la invitatia speciala a lui Catalin Botezatu, unul dintre actionarii clubului. Concertul lui Rowland va avea loc vineri, incepand cu ora 23.30.

Catalin Botezatu si Kelly Rowland s-au cunoscut in urma cu o luna in Jamaica, la Caribben Fashion Week, unde Botezatu si-a prezentat colectia haute couture "Hot Rainbow".
Pe una din melodiile interpretate live de cantareata americana a lansat in Jamaica colectia de costume de baie "Exotic Flowers", Kelly Rowland sustinand un recital imediat dupa finaul celei de-a doua prezentari Botezatu.

Cantareata va veni in Romania impreuna cu un staff compus din 10 persoane, cu totii fiind cazati in luxosul hotel Vega, din Mamaia. Modesta din fire, vedeta americana a pretins doar ca piscina sa fie deschisa si peste noapte, astfel incat sa poata inota in voie la orice ora.

Botezatu i-a pregatit cantaretei o surpriza: ii va oferi rochia pe care ea a admirat-o in Jamaica, dar si un costum de baie din cea mai recenta colectie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod