Festivalul Callatis va fi transmis de TVR 2

6 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Festivalul Callatis va fi transmis de TVR 2

Editia din acest an a festivalului de muzica va fi transmisa, in exclusivitate, de TVR 2. Cea de-a XI-a editie se desfasoara in perioada 10 - 16 august 2009, intre orele 21.10 - 24.00. Prima seara a festivalului este dedicata spectacolului Callatis Carnaval, iar pe 11 august se va desfasura o gala a folclorului romanesc, prezentata de Maria Dragomiroiu si Aurel Tamas.

Cea de-a treia seara va fi marcata de spectacolul Steaua de mare, realizat in colaborare cu Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.
Acest eveniment, prezentat de Mugurel Vrabete, Alexandra Velniciuc si Analia Selis, va aduce un omagiu unor compozitori si interpreti care, prin arta lor, au contribuit la promovarea imaginii Romaniei in lume.

Vali Barbulescu si Alina Sorescu vor gazdui seara de 13 august, dedicata hiturilor verii. In urmatoarea seara va fi lansata campania ECO LITORAL, al carei scop este ecologizarea litoralului romanesc.

Evenimentul va fi prezentat de Lavinia Sandru si Radu Fornea. Olimpiada frumusetii romanesti, Miss Diaspora, va fi prezentata de Aurelian Temisan si Monica Davidescu, sambata seara.
Callatis Fiesta, un spectacol latino, va incheia editia 2009 a Festivalului Callatis.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod