Keira Knightley, cea mai elegantă vedetă însărcinată

Kate Middleton s-a clasat pe locul secund în sondajul realizat în Marea Britanie


Ducesa urmează să nască în aprilie şi a participat, în ultimele luni, la numeroase evenimente publice, unde a afişat ţinute foarte elegante. Ca şi în timpul primei sale sarcini, cu prinţul George, ducesa a preferat brandul dedicat Seraphine.

Una dintre participantele la acest sondaj a spus că ducesa este "elegantă şi face ca perioada sarcinii să pară una uşoară".

Locul al treilea în acest top, cu 14% dintre voturi, a fost ocupat de vedeta serialului britanic "EastEnders" Jacqueline Jossa, în vârstă de 22 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil.

Actriţa are o relaţie cu vedeta de televiziune Daniel Osborne.

Topul este completat de cântăreaţa Frankie Bridge, soţia fotbalistului Wayne Bridge, modelul Abbey Clancy, partenera de viaţă a fotbalistului Peter Crouch, Sophie Hunter, logodnica actorului Benedict Cumberbatch, cântăreaţa şi prezentatoarea de televiziune Una Foden, soţia jucătorului de rugby Ben Foden, actriţa Zooey Deschanel, actriţa Isla Fisher, care este căsătorită cu actorul Sacha Baron Cohen, şi actriţa Helen Flanagan, partenera de viaţă a fotbalistului Scott Sinclair.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod