Katie Holmes vrea să renunţe la actorie

Actriţa intenţionează să renunţe la cariera de la Hollywood, informează presa americană.
Katie Holmes ar dori să devină avocat. Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, actriţa americană s-ar fi înscris deja la o facultate de drept, informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax. Tatăl ei este avocat şi are propriul birou de avocatură.

Ea s-a săturat de actorie şi vrea să devină un model pentru fiica ei, Suri, în vârstă de şase ani, a declarat pentru tabloidul american National Enquirer una dintre prietenele actriţei.

Totodată, artista doreşte să scape de atenţia constantă a jurnaliştilor care o urmăresc fără încetare după divorţul ei de Tom Cruise.

Nu este pentru prima dată când Katie Holmes, în vârstă de 34 de ani, are în vedere o altă profesie - în anii '90, ea s-a înscris la cursurile Universităţii Columbia din New York, notează Mediafax.

Deşi a fost acceptată la acea universitate, Katie Holmes a renunţat la cursurile universitare după ce a primit unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune "Dawson's Creek".

Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.


Foto: AFP/Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod