Katie Holmes vrea custodia fetiței

Actrița a cerut divorțul, iar Tom Cruise a fost luat prin surprindere de manevra soției sale, relatează TMZ.
Actrița a cerut divorțul, iar Tom Cruise a fost luat prin surprindere de manevra soției sale, relatează TMZ.

Katie Holmes a depus actele de divorț joi, 28 iunie, la New York, invocând "diferențe ireconciliabile". Ea a cerut custodia deplină asupra fetiței lor, Suri, în vârstă de 6 ani, precum și dreptul de a o păstra pe micuță în casa ei până se pronunță divorțul. Totodată, actrița ar fi solicitat și o "sumă suficientă" pentru fetiță.

Cererea de divorț a fost depusă fără numele solicitantului, relatează TMZ. Katie a specificat că dorește împărțirea averii. Actorii au încheiat un contract prenupțial atunci când s-au căsătorit, amintește site-ul.

Surse citate de site-ul american au spus că Tom este foarte trist și nu se aștepta la așa ceva. Starul a fost zărit purtând verigheta la filmările pe care le are în aceste zile în Islanda. Interesant, Katie a purtat și ea inelul în această săptămână, observă TMZ, care a publicat câteva fotografii elocvente.

Sursele citate au calificat "dezgustătoare" cererea soției lui Tom de a obține doar pentru ea custodia.

"Katie a cerut divorțul, iar Tom este profund întristat și se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rugăm să le respectați nevoia de intimitate pentru a depăși acest moment", a precizat reprezentantul lui Tom Cruise într-un comunicat.

Tom Cruise (49 de ani) şi Katie Holmes (33 de ani) s-au căsătorit în noiembrie 2006.
Actorul mai are doi copii din mariajul cu Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers între anii 1987 și 1990.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod