Kate Moss, relaţie "foarte intensă" cu noul ei iubit, contele Nikolai Von Bismarck

Top-modelul britanic, care s-ar fi despărţit în urmă cu câteva luni de soţul său, rockerul Jamie Hince, are o relaţie amoroasă "foarte intensă" cu excentricul conte Nikolai Von Bismarck, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Modelul britanic, în vârstă de 41 de ani, ar locui deja împreună cu aristocratul Nikolai Von Bismarck, în vârstă de 28 de ani, care în trecut a afirmat că ar fi băut sânge.

Nikolai Von Bismarck, care este "stră-stră nepot" al lui Otto von Bismarck, cancelar al Reichului german, în timpul împăratului Wilhelm I, s-ar fi mutat deja în subsolul reşedinţei londoneze a celebrului top-model, pentru a nu fi văzut de angajaţii acesteia şi de fiica ei în vârstă de 12 ani, Lila Grace.

Kate Moss şi Nikolai Von Bismarck ar fi participat în ultimele săptămâni la aceleaşi evenimente şi modelul britanic l-ar fi prezentat pe acesta prietenilor ei.

Cu toate acestea, cei doi nu s-au afişat împreună în mod public până în prezent, iar Kate Moss a fost fotografiată purtând în continuare verigheta de la nunta sa cu Jamie Hince, notează ziarul citat de Mediafax.

În luna iulie, presa britanică relata faptul că top-modelul Kate Moss şi soţul ei, rockerul Jamie Hince, se află la un pas de divorţ şi le-au mărturisit prietenilor apropiaţi că mariajul lor s-a încheiat, deoarece problemele dintre ei au depăşit punctul în care ar fi putut să fie rezolvate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod