Kate Middleton primeşte reducere la spitalul londonez unde va naşte

În curând, ducesa de Cambridge va deveni din nou mămică


Prinţul George a fost al treilea moştenitor regal britanic care s-a născut într-un spital. Primul a fost tatăl său, prinţul William, care s-a născut tot în maternitatea Lindo, pe 21 iunie 1982 (urmat după un an de fratele său mai mic, prinţul Harry).

Înainte de prinţul William, ceilalţi bebeluşi regali, inclusiv prinţul Charles, erau născuţi în reşedinţele familiei regale britanice, inclusiv la palatul Buckingham.

Aripa Lindo a spitalului St.

Mary a trecut printr-o renovare extensivă în 2012 şi asigură în prezent servicii la cele mai înalte standarde medicale. Toate rezervele şi apartamentele sunt echipate cu televiziune prin satelit, radio wi-fi, seifuri şi frigidere. Viitoarele mame au la dispoziţie un telefon pe noptierele de lângă pat, acces la internet şi posibilitatea de a primi ziare şi reviste în fiecare zi.

Maternitatea dispune şi de propriul serviciu de catering şi de bucătărie, separat de cel al spitalului, care poate să pregătească meniuri la cerere, inclusiv dietetice.

Spitalul londonez oferă şi o listă de vinuri, dacă pacientele şi oaspeţii lor vor să ciocnească o cupă de şampanie pentru a sărbători venirea pe lume a bebeluşilor, dar şi scaune complet rabatabile pentru partenerii de viaţă ai viitoarelor mămici, obosiţi din cauza aşteptării îndelungate.

În această perioadă, casele de pariuri au modificat cotele pentru prenumele pe care îl va primi al doilea bebeluş regal, relatează Mediafax.
Astfel, şansele ca ducele şi ducesa de Cambridge să decidă ca al doilea bebeluş al lor să se numească Alice au scăzut dramatic la casele de pariuri din Marea Britanie în ultima săptămână.

Prenumele Alice este preferatul britanicilor la casele de pariuri şi are o cotă de 3/1. Pe locurile următoare sunt Elizabeth (5/1), Charlotte (6/1), Alexandra (8/1), James (8/1), Victoria (10/1), Arthur (10/1), Diana (12/1), Henry (16/1) şi Catherine (16/1).


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod