Karl Lagerfeld, declarație dură: Adele e puţin prea grasă

Designerul casei Chanel a spus într-un interviu despre cântăreaţa britanică Adele că are o față frumoasă și o voce divină, dar e "puţin prea grasă".

Designerul casei Chanel a spus într-un interviu despre cântăreaţa britanică Adele că are o față frumoasă și o voce divină, dar e "puţin prea grasă".

"Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină", a declarat Lagerfeld într-un interviu acordat publicaţiei Metroday.

Hollywod Reporter a reţinut şi alte declaraţii frapante ale designerului german, făcute cu ocazia aceluiaşi interviu, iar printre acestea se află fraze precum: "Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel", "Dacă eram femeie şi trăiam în Rusia, aş fi fost lesbiană, pentru că bărbaţii de acolo sunt foarte urâţi" şi "Persoanele care apar în reviste sunt 50% piţipoance şi 50% femei însărcinate".

Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă din lume.

A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie, notează Mediafax.

Supranumit "Kaiser-ul modei", el este renumit pentru declaraţiile sale şocante şi pentru faptul că are opinii tranşante. În trecut, celebrul designer a spus: "Nimeni nu vrea să vadă femei plinuţe", informează site-ul hollywoodreporter.com.
Ulterior, Lagerfeld şi-a schimbat părerea şi a distribuit în sesiunile fotografice ale casei Chanel câteva fotomodele supraponderale şi a angajat-o apoi pe cântăreaţa americană Beth Ditto, a cărei siluetă este departe de canoanele actuale, pentru a patrona una dintre petrecerile casei sale de modă, Fendi, informează agenția Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod