Kanal D va produce în România "Mireasă 90-60-90"

Postul TV a cumpărat de la NBC formatul unui show în care femei logodite sunt dispuse să-și facă operaţii estetice.

Postul TV a cumpărat de la NBC formatul unui show în care femei logodite sunt dispuse să-și facă operaţii estetice.

Kanal D a achiziţionat de la NBC formatul "Bridalplasty" şi îl va produce în România, sub titlul "Mireasă 90-60-90", un show-concurs de divertisment, care va fi difuzat din luna aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30.
Anunţul a fost făcut miercuri, într-o conferinţă de presă, de Clara Bomboe, directorul de programe al Kanal D, şi de Cove (Gabriel Coveşeanu), cel care va prezenta emisiunea "Mireasă 90-60-90".

Potrivit Clarei Bomboe, "Mireasă 90-60-90" are la bază un format original NBC, "Bridalplasty", care în prezent este difuzat pe televiziunea americană E!.
"Este un show pentru sâmbătă seară, un show de entertainment. Vom avea fete frumoase, haine frumoase, locaţii frumoase. Este un program şi pentru bărbaţi şi pentru femei", a explicat Clara Bomboe.

Emisiunea "Mireasă 90-60-90" va cuprinde 10 episoade, pe parcursul cărora 12 fete logodite vor intra în competiţie pentru a-şi vedea visul cu ochii, acela de a fi perfecte în ziua nunţii. Pentru acest lucru, ele sunt dispuse să facă o serie de operaţii estetice. De altfel, marele premiu al emisiunii constă într-o nuntă de vis şi în toate intervenţiile estetice pe care câştigătoarea şi le doreşte.

Clara Bomboe a mai spus că, pe lângă elementul de divertisment, "Mireasă 90-60-90" va avea şi o parte educativă. "O doamnă doctor va sfătui fetele să nu îşi facă operaţii estetice", a spus Bomboe, precizând că doctorul estetician Adriana Frăţilescu va superviza şi va participa la toate transformările fizice ale viitoarelor mirese.
Totodată, "Mireasă 90-60-90" va cuprinde elemente de dramă, fiind prezentate suferinţele fetelor din concurs care sunt nemulţumite de modul în care arată, dar şi elemente de suspans, întrucât concurentele se vor vota una pe cealaltă, iar la sfârşitul fiecărei ediţii două dintre ele vor intra la duel.

Deşi emisiunea originală "Bridalplasty" este prezentată de o femeie, modelul şi actriţa americană Shanna Moakler, varianta românească a show-ului va fi prezentată de un bărbat, Cove. "Noi ne-am dorit un prezentator, pentru ca femeile de acasă să se regăsească în sfaturile pe care le dă un bărbat", a explicat Clara Bomboe.
La rândul său, Cove a glumit spunând că, prin intermediul acestei emisiuni, în sfârşit va putea să afle ce-şi doresc femeile.
"Noi vom încerca prin această emisiune să schimbăm tot (la fetele care concurează, n.r.). Vom încerca să le ascultăm pe mirese, să vedem ce îşi doresc ele, dacă este posibilă realizarea dorinţelor lor. Voi încerca şi eu o schimbare", a spus Cove.

Potrivit lui Vlad Sterescu, director general al CVB, cele 12 fete care participă la emisiunea "Mireasă 90-60-90" au fost selectate din peste 1.000 de candidate, iar poveştile prezentate în emisiune sunt reale.

El a precizat că momentele prin care vor trece aceste concurente vor fi filmate "cu discernământ", fără să fie prezentate în detaliu operaţiile estetice la care acestea vor fi supuse, ţinându-se cont şi de faptul că emisiunea va fi difuzată sâmbăta, de la ora 20.30.
"Momentul central este noaptea nunţii şi strălucirea din noaptea nunţii. Din punct de vedere medical, vom avea asistenţă medicală permanentă. Fetele vor avea analizele făcute responsabil şi vor fi sfătuite întotdeauna înainte de a decide dacă vor sau nu să facă o operaţie estetică. Nu riscăm viaţa nimănui", a mai spus Vlad Sterescu.

"Bridalplasty" este un reality show american, care a avut premiera pe reţeaua de televiziune E! pe 28 noiembrie 2010.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 8 Apr 2012, 19:34
    Vreau Sa Particip La Aceasta Misiune

    Contactati la Adresa De email vandana_vandana59@yahoo.com sau la nr de tel... 0756399072 VA MULTUMIM

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod