Kanal D, amendat pentru violenţă de limbaj şi obscenitate

CNA a sancţionat postul TV cu amendă de 15.000 de lei, pentru violenţă de limbaj şi comportament obscen în mai multe emisiuni, între care "WOWbiz", un membru al Consiliului, Dorina Rusu, afirmând că i se pare că unele programe de la această televiziune sunt un fel de "bordel, grădină zoologică şi casă de nebuni".

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "Te vreau lângă mine" (ediţiile din 21 octombrie 2014, 5 ianuarie şi 27 martie). Într-una dintre aceste ediţii, care a fost difuzată între orele 13.30 - 16.00, a fost prezentată o tânără care a dansat lasciv.

Totodată, CNA a analizat emisiunea "Teo Show" difuzată pe 24 februarie, în care a fost prezentat cazul unui model, Bogdan Vlădău, care ar fi avut o relaţie cu o nimfomană.

Subiectul a fost discutat în studioul emisiunii de Monica Tatoiu, care, în opinia majorităţii membrilor CNA, a folosit un limbaj nepotrivit pentru ora de difuzare a emisiunii, la care au acces şi minorii.

De asemenea, CNA a analizat şapte ediţii ale emisiunii "WOWbiz", difuzate în perioada 6 - 21 ianuarie. În această emisiune a fost prezentat cazul unei femei, Loredana Pastramă, şi al paternităţii copilului acesteia.

În plus, a fost prezentată o farsă pe care actorul Andrei Duban a făcut-o unei femei supranumită "Valeria de Monaco".
Aceasta a fost dezbrăcată şi percheziţionată pe motiv că ar fi transportat droguri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod