Kalomira, la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Kalomira, la Bucuresti

Kalomira va reprezenta Grecia la Eurovision Song Contest 2008 cu o... "Combinatie secreta", dupa ce a castigat finala nationala de la Atena, in februarie. Nico si Vlad Mirita s-au aflat acolo, ca invitati ai televiziunii nationale elene. Interpreta este acum in Bucuresti, la invitatia TVR, unde a si sustinut o conferinta de presa, vineri, 28 martie.

Kalomira s-a nascut la New York pe 31 ianuarie 1985, parintii ei fiind greci. Din copilarie, visul sau a fost acela de a deveni un star pop. De aceea, inca din timpul adolescentei, s-a implicat in diferite activitati extrascolare, precum piese de teatru sau spectacole musical, care i-au demonstrat calitatile de interpreta si dansatoare.

Timp de noua ani, a studiat viola, instrumentul sau preferat, fiind si membra in orchestra scolii.
A castigat locul al doilea la un concurs muzical organizat de postul de radio WBLI si a avut roluri secundare in show-uri live ale unor artisti celebri precum Jessica Simpson, LL Cool J sau Jennifer Love Hewitt.

La 19 ani, Kalomira pleca in Grecia, pentru a-si implini visul. Participarea ei la emisiunea "Fame Story 2" de la televiziunea elena i-a adus simpatia publicului, care i-a apreciat inocenta, sinceritatea si bunul simt. Locul I obtinut nu a mai surprins pe nimeni.

Primul album, intitulat "Kalomira", care cuprindea piese atat in limba engleza, cat si in greaca, a fost primit foarte bine, iar tanara interpreta a fost numita "Revelatia anului 2004".
Popularitatea sa a depasit granitele Greciei, iar in timpul Jocurilor Olimpice de la Atena a fost intervievata de NBC pentru diferite emisiuni, fiind prezentata drept una dintre cele mai populare artiste din Grecia.

Cel de-al doilea album, "Paizeis", a reprezentat si debutul Kalomirei in calitate de compozitoare, ea semnand muzica si textul piesei "Just Want You To Want Me". In albumul "Kalomira Paei Cinema", interpreta a inclus coloane sonore ale unor productii grecesti celebre, intr-o versiune moderna.

Kalomira a colaborat cu artisti apreciati, cum ar fi Despina Vandi, pe care a insotit-o intr-un turneu in Grecia si Cipru, Stamatis Gonidis sau Elli Kokkinou.
Duetul pe care l-a realizat cu celebrul Dionysis Savopoulos este unul dintre momentele care i-au marcat cariera.

Kalomira s-a afirmat si ca moderatoare a unor emisiuni matinale, dar si de prime-time, precum si ca actrita in seriale TV.
Anul acesta, pe 27 februarie, peste 60% dintre telespectatorii care au urmarit finala nationala au votat-o pe Kalomira si piesa ei, "Secret Combination", pentru a reprezenta Grecia la Eurovision Song Contest 2008.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod