Justin Bieber, incident pe scenă - VIDEO

Cântărețul a avut o problemă neașteptată sâmbătă seară, în timpul primului concert din noul său turneu - Believe.

Site-ul tmz.com a publicat duminică o înregistrare în care Justin Bieber vomită chiar pe scenă în timpul concertului, fără însă ca muzica şi dansatorii săi să se oprească.

În timp ce interpreta melodia Out of Town Girl, cântăreţului i s-a făcut rău. El s-a întors cu spatele la public şi a vomitat chiar pe scenă. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spectacolul a continuat, Justin Bieber revenind rapid în faţa fanilor, informează tabloidul online citat de agenția Mediafax.

"Mă veţi iubi în continuare chiar dacă mi s-a făcut rău pe scenă?", şi-a întrebat Bieber fanii, atunci cand şi-a reluat spectacolul.

Cântăreţul a recunoscut pe Twitter că i s-a făcut rău, spunând "Laptele nu a fost, probabil, cea mai bună alegere" şi că speră să-şi revină până la următorul spectacol.

Foto: AFP / Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daiana pe 1 Oct 2012, 20:47
    Justin si voma

    :))Sincer,i se putea intampla oricui dar trebuie sa recunoastem ca persoanelor care nu il plac foarte multe pe Bieber,le va placea asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod