Justin Bieber a ajuns la spital

Cântăreţul în vârstă de 19 ani a leşinat pe scena celebrei săli de concerte O2 Arena din Londra, joi seară, după ce se confruntase cu probleme de respiraţie pe parcursul întregului show.

"A primit oxigen de la personalul medical de urgenţă. A insistat pentru a termina show-ul", a declarat agentul său de presă pentru E!, informează site-ul people.com, citat de agenţia Mediafax.

Scooter Braun, managerul lui Bieber, a urcat pe scenă pentru a explica mulţimii ceea ce se petrecea în culise.

"Justin a cam rămas fără aer. S-a plâns pe parcursul întregului show, iar acum este în culise cu un medic şi cu echipa de la urgenţe", a anunţat Scooter Braun. "I-au spus că vor ca el să meargă la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu plămânii lui", a mai spus acesta.



Justin Bieber s-a întors însă pe scenă, fiind întâmpinat cu ovaţii, şi-a continuat concertul şi a fost transportat apoi la spital.

Incidentul de joi seară nu este prima problemă cu care se confruntă tânărul artist canadian în turneul său din Marea Britanie, notează Mediafax.

Justin Bieber a întârziat peste două ore la un show pe care l-a susţinut în urmă cu câteva zile, iar reacţiile negative ale fanilor l-au determinat să-şi ceară scuze la scurt timp după aceea. Apoi, de ziua lui de naştere, cântăreţul s-a plâns prietenilor, spunând că aceea a fost "cea mai rea aniversare" din viaţa lui, după ce accesul într-un club din Londra i-a fost refuzat pentru că în anturajul său se afla fiul lui Will Smith, Jaden, care la 14 ani nu avea vârsta legală pentru a intra într-un club.

La scurt timp după aceea, actriţa Olivia Wilde l-a ironizat în termeni deloc elogioşi, determinându-l pe Bieber să posteze o serie de mesaje "belicoase" pe Twitter.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 12 Mar 2013, 10:24
    pt andreea

    Andreea draga eu cred ca tu nu esti normala!!!Ar trebui sa te tratezi!esti dusa rau!!!

    2
    1

  • andreea pe 9 Mar 2013, 19:54
    justin bieber

    eu dak doamne fereste murea JB eu jur ca ma sinucideam

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod