Julio Iglesias si Costel Busuioc in duet, in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Julio Iglesias si Costel Busuioc in duet, in Romania

In perioada 14 - 19 iulie avem un oaspete special, Julio Iglesias.

In cadrul proiectului "Arta contra Drog", organizat de Music Managment si CIADO (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului), vor avea loc o serie de concerte extraordinare ale artistului Julio Iglesias prilejuite de implinirea a 40 de ani de cariera. Surpriza acestui eveniment consta in duetul pe care marele artist il va realiza alaturi de Costel Busuioc, castigatorului concursului "Hijos del Babel".


Trebuie sa recunoastem ca nu este de lepadat aceasta onoare pe care ne-o face artistul, care de-a lungul celor 40 de ani de cariera a cantat in duet cu nume precum Frank Sinatra, Gloria Estefan, Stevie Wonder, Nana Mouskouri, Johnny Hallyday, Diana Ross, Placido Domingo, LaToya Jackson, Sting, Liza Minelli, Thalia, Dolly Parton si altii.

Daca, in 2007, Iglesias a vizitat tara noastra pentru a promova ultimul sau album in limba engleza, "Romantic Classics", nr. 1 in topul vanzarilor de la noi, de aceasta data artistul va incanta publicul cu slagarele indelungatei sale cariere de succes.


"Imi face o deosebita placere sa ma reintalnesc cu admiratorii mei romani. Anul trecut am stat doua saptamani in Romania si am avut ocazia de a cunoaste indeaproape tara dumneavoastra, fiindca am mers destul de mult cu masina. Mi-au placut mult romanii; in mijlocul lor m-am simtit ca acasa", a declarat Julio Iglesias.

Concertele din Romania vor avea o durata de doua ore, fiecare cu incepere de la orele 21.00. Intrarea pe stadioane se va putea face cu incepere de la orele 18.00.

Datele concertului lui Julio Iglesias din luna iulie cu invitatul special Costel Busuioc sunt:

  • 14 iulie la Cluj Napoca pe Stadionul "Ion Moinea"
  • 16 iulie la Iasi pe Stadionul "Emil Alexandrescu"
  • 19 iulie la Constanta la "Poarta 1 Port Constanta"
 
Pretul biletelor la concertele din cele trei orase sunt:

  • Categoria "VIP" - 300 ron
  • Categoria I - 200 ron
  • Categoria II – 150 ron
  • Categoria III – 100 ron
  • Categoria IV – 75 ron


Proiectul National "Arta contra drog" face parte din Anul Cultural Antidrog 2008 care vizeaza constientizarea populatiei cu privire la amploarea si riscurile consumului de droguri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod