Jude Law a lovit o femeie paparazzo

24 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Actorul a lovit in fata o femeie care incerca sa il fotografieze in timp ce iesea ieri dimineata dintr-un restaurant, potrivit femalefirst.co.uk.

Law s-a repezit la femeia paparazzo, pe nume Harsha Gopal, cand aceasta incerca sa-l fotografieze. Femeia a declarat: "Inca nu pot sa cred ca Jude Law chiar m-a lovit. A facut-o intentionat, iti puteai da seama de pe fata lui. M-a lovit in plina fata".

Harsha, care doreste sa ceara sfatul unui avocat pentru a afla daca poate sau nu sa depuna plangere la politie impotriva lui Jude Law, sustine ca Jude a atacat-o dupa ce toti paparazzii l-au fotografiat. Aceasta a adaugat: "S-a apropiat si eu i-am facut cateva fotografii. Urmatorul lucru pe care il stiu este ca m-a lovit. Nu si-a cerut scuze si a fost absolut neprovocat. Unul dintre paparazzii prezenti a strigat 'Bravo, Jude. Tocmai ai lovit o fata'. Nu poate spune ca a fost orbit de blituri pentru ca m-a lovit dupa ce am incetat cu totii sa il fotografiem".

Jude, care si-a petrecut apoi ziua cu Leonardo DiCaprio, Jay-Z si Michelle Williams, a respins acuzatiile.

Avocatul sau a declarat: "Jude a fost orbit de blituri cand a parasit restaurantul, a ridicat mana pentru a-si feri ochii de lumina si din greseala a lovit pe cineva care era foarte aproape. Si-a cerut scuze si a plecat. Fotografiile de acest gen pot fi inselatoare".

Sursa foto: thelondonpaper.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod