Johnny Depp o vrea înapoi pe Vanessa Paradis

Actorul vrea să-și refacă relația cu fosta lui parteneră, de care s-a despărțit recent, după ce au trăit împreună 14 ani.
Actorul vrea să-și refacă relația cu fosta lui parteneră, de care s-a despărțit după ce au trăit împreună 14 ani.

Johnny Depp a zburat spre sudul Franței, acolo unde el și Vanessa dețin o proprietate, pentru a fi alături de fosta lui parteneră și de cei doi copii, Lily-RoseJack (14 ani). Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul i-a oferit Vanessei un colier din aur având inscripționat mesajul "Inima mea este mereu cu tine".

"Ei sunt într-o vacanță de familie pentru a le arăta copiilor că încă sunt o familie puternică, indiferent dacă ei sutn despărțiți sau nu", a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru cotidianul The Sun on Sunday.

"Dar faptul că el a venit cu un dar impresionant înseamnă că ei ar putea avea un nou început. Johnny vrea să fie cu familia lui, el e un familist convins. Copiii lui înseamnă totul pentru el. Ceea ce au nevoie cel mai mult este să plece împreună departe de Hollywood și asta fac ei acum", a mai declarat sursa citată de ziarul britanic.

De la despărțirea lor, confirmată în iunie, după mai multe luni de speculații, Johnny a apărut în câteva rânduri alături de tânăra actriță americană Amber Heard, alături de care a jucat în "Jurnalul unui iubitor de rom".


Deși n-au fost niciodată căsătoriți, presa a anunțat că Vanessa va primi 150 de milioane de dolari din averea lui Johnny Depp
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod