Johnny Depp, indian de onoare

Actorul care interpretează rolul unui erou amerindian în filmul "The Lone Ranger" a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, a declarat, marţi, o activistă amerindiană.

Actorul care interpretează rolul unui erou amerindian în filmul "The Lone Ranger" a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, a declarat, marţi, o activistă amerindiană.

Ceremonia prin care starul hollywoodian în vârstă de 48 de ani a primit acest titlu a fost una privată şi a avut loc pe 16 mai, în oraşul Albuquerque din statul New Mexico, unde locuieşte LaDonna Harris, preşedintă şi fondatoare a asociaţiei Americans for Indian Opportunity.

"Am citit despre el şi despre ascendenţa lui amerindiană şi le-am spus copiilor mei cu ocazia Zilei mamelor: «De ce nu l-am adopta?»", a spus Harris.

Verişorul lui Harris, care este consilier cultural pentru echipa de producţie a filmului "The Lone Ranger", a organizat întâlnirea, relatează agenţia Mediafax.

"A fost adoptat de familia mea.

Conducătorul triburilor Comanche a recunoscut apoi această adopţie, graţie căreia el a devenit membru de onoare al naţiunii şi triburilor Comanche", a explicat aceeaşi sursă.

Starul american a primit cu această ocazie şi un nume Comanche - "Mah Woo May" -, care înseamnă "cel care îşi schimbă forma".

Johnny Depp, care s-a născut în Kentucky, a dezvăluit în trecut faptul că străbunica lui a fost amerindiană şi provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.

În aprilie, presa americană spunea că Johnny Depp s-a întâlnit cu reprezentanţii populaţiei Navajo, întrucât a dorit să obţină binecuvântarea acestora pentru rolul din noul său film, intitulat "The Lone Ranger".

Actorul american va interpreta rolul Tonto, un erou al acestei populaţii, iar filmul va fi turnat pe "pământul sacru" al triburilor Navajo. Filmul, în care starul hollywoodian joacă alături de Armie Hammer şi Helena Bonham Carter, va fi regizat de Gore Verbinski şi va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 mai 2013., informează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod