Johann Strauss Ensemble revine in Romania

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Johann Strauss Ensemble revine in Romania

Titlul spectacolului din acest an este "Vienna Magic", un concert special pentru luna decembrie. Muzicieni de la Johann Strauss Ensemble au fos invitati si in acest an pentru un turneu national, ce se va desfasura intre 8 si 21 decembrie. Turneul incepe cu spectacolul din 8 decembrie, de la Bucuresti si va strabate principalele centre culturale din Romania.

Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Excelenta sa, domnul Martin Eichtinger, un iubitor al muzicii bune, a luat sub inaltul sau patronaj spectacolele oferite de Johann Strauss Ensemble in Romania.

Muzica genialilor compozitori ai familiei Strauss ne va incanta auzul si in acest concert.
Vom mai asculta lucrari, compuse  de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach. Invitati speciali in spectacolul de la Bucuresti sunt soprana Romana Beutel si baritonul Michael Havlicek.

Prim solistul si dirijorul acestui concert este talentatul si charismaticul concertmaster al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau "dirijeze" pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo,  si multi altii.
El a declarat ca "Romania este o tara foarte draga sufletului meu. Revin cu placere de fiecare data si am reusit sa imi fac zeci de prieteni. Constat ca dorinta pentru cultura este mai mare pe an ce trece, tara dumneavoastra ajungand un important "consumator cultural". Anul acesta am refuzat un mare turneu in Asia, pentru a fi prezent aici. Pentru noi incepe sa devina o traditie turneul de Craciun din Romania."

Biletele pentru spectacolul ce se va desfasura in data de 8 decembrie, la Bucuresti, au fost puse in vanzare si se gasesc la casa de bilete de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod