Joan Rivers a fost înmormântată cum și-a dorit: Slujbă cu glume, hohote de râs şi cântece

Numeroase vedete de cinema şi televiziune au participat, duminică, la New York, la înmormântarea legendarei actriţe americane Joan Rivers, de la care rudele şi membrii familiei şi-au luat la revedere în cadrul unei ceremonii funerare marcate de glume, hohote de râs şi multe cântece.

Actriţele Whoopi Goldberg şi Sarah Jessica Parker au stat alături de fiica lui Joan Rivers, Melissa, şi de nepotul ei, Cooper, în timpul serviciului religios, care a fost organizat la Templul Emanu-El, una dintre cele mai vechi sinagogi aparţinând cultului iudaic reformat din New York.

Vreau paparazzi şi vreau mulţi ataşaţi de presă care să facă scandal! Vreau ca înmormântarea mea să aibă loc în cel mai pur stil Hollywood!Joan Rivers
Actriţa de comedie Kathy Griffin, magnatul Donald Trump şi jurnalista de televiziune Barbara Walters au participat la rândul lor la această ceremonie, organizată după dorinţa vedetei decedate.
De la funeralii nu a lipsit nici Kelly Osbourne, colega lui Joan Rivers din emisiunea "Fashion Police", relatează agenția Mediafax.

Participarea la ceremonia funererară s-a făcut pe bază de invitaţie, iar poliţia a controlat accesul în sinagogă, în timp ce ataşaţii de presă verificau identităţile participanţilor.

În faţa sinagogii s-au aflat o mulţime de paparazzi, jurnalişti şi cameramani care au acoperit în direct acest eveniment din punct de vedere mediatic. Câteva sute de persoane - 1.500, potrivit unui poliţist -, reunite în spatele unor bariere metalice, încercau să zărească vedetele venite la ceremonie, iar unele dintre ele s-au declarat frustrate de absenţa din zonă a ecranelor uriaşe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod