Jim Carrey: "Fiecare zi cu Jenny e Valentine's Day"

de Nicoleta Tarantus, 8 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jim Carrey:

Actorul este impreuna cu Jenny McCarthy de patru ani si se pare ca cei doi au gasit calea spre o relatie foarte fericita, potrivit People.com. "Am invatat sa spunem lucrurilor pe nume, fara sa irosim energie aiurea pe jocuri inutile de cuvinte", a spus Jim.

Jenny l-a completat, adaugand: "Comunicarea este cea mai importanta si pe ea ne bazam. Suntem atrasi foarte puternic unul de celalalt. Suntem suflete pereche".

Carrey, 48 de ani, si McCarthy, 37 ani, au fost gazdele unui eveniment care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru organizatia de autism Generation Rescue: "Este foarte important sa facem acest lucru. Sunt sigur ca multe persoane cunosc oameni care au astfel de probleme. Este vital sa stim ca exista speranta pentru acestia", a spus Jim.

Este cunoscut faptul ca Jenny are un baietel, Evan, care a fost diagnosticat cu autism in 2004. De cand Jim a inceput sa se intalneasca cu Jenny, acesta a stabilit a legatura speciala cu Evan: "Un barbat care stie cum sa se comporte cu prichindeii este foarte sexy, iar Jim este un barbat foarte sexy si il iubeste de Evan incredibil de mult", a spus Jenny.

Cum Valentine's Day se apropie, intr-un interviu, cei doi au fost intrebati daca au planuri pentru aceasta zi speciala: "Nu stim inca. Ce vom face, iubire?", l-a intreabat Jenny pe Jim. El zambeste si raspunde: "Fiecare zi alaturi de tine este Valentine's Day, baby!".   

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod