Jeremy Irons a străbătut Transilvania pe motocicletă

Actorul britanic a străbătut Transilvania pe motocicletă şi a făcut un popas în satul Rîmetea, din judeţul Alba, unde a petrecut o seară în casa unui localnic, a băut palincă şi a consumat mâncare românească.
Actorul laureat cu premiul Oscar a străbătut Ardealul în deplin anonimat, fiind însoţit în vizita sa în România de o tânără, care l-a ajutat să se înţeleagă cu gazdele din satul Rîmetea, informează site-ul stirileprotv.ro.

Potrivit proprietarului pensiunii, la al cărei restaurant Jeremy Irons s-a oprit timp de circa o oră pentru a se odihni, actorul a mâncat o supă de perişoare şi a gustat palincă.

De asemenea, nişte fotografi din Ungaria, aflaţi întâmplător la acel restaurant, l-au recunoscut pe celebrul actor şi l-au fotografiat.

Raab Zoltan, unul din fotografii care au vorbit cu Irons, a declarat pentru ştirileprotv.ro că actorul i-a povestit că face turul Transilvaniei cu motorul, că a parcurs deja mii de kilometri şi că pentru el aceasta este o relaxare între filmări.

După popasul făcut la Rîmetea, Jeremy Irons a plecat împreună cu însoţitoarea lui spre Aiud, după cum au mai spus cei care au discutat cu actorul.

Potrivit site-ului citat, în Rîmetea locuiesc doar 600 de persoane, care trăiesc din turism.

În plus, sătenii au avut grijă să-şi reabiliteze casele vechi, unele dintre acestea fiind parte a patrimoniului cultural naţional.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Custozza Losenau pe 17 Oct 2012, 11:06
    Draga Carmen

    Jeremy Irons a fost oaspete in Rimetea fiindca el, spre deosebire de autorul articolului, s-a informat in prealabil ca acolo poate vedea civilizatie traditionala secuiasca autentica. Iar faptul ca satul e in Romania nu le-a folosit la nimic locuitorilor, ba din contra. Pentru ca autoritatile judetene romanesti timp de 20 de ani nu au avut nici macar intentia de a repara soseaua desi e oficial ca anual Rimetea atrage in judet 10000 de turisti straini: unguri din Ungaria. Astia de ce nu se duc sa cunoasca romani din Transilvania sau maghiari din HU?

    1
    0

  • Carmen pe 15 Oct 2012, 16:23
    Draga Custozza

    De ce ar fi trebuit sa mentioneze ca satul e locuit de etnici maghiari atata timp cat face parte din Romania?Pe cine ar fi interesat?Mai mult de cat atat ,actorul a venit sa viziteze Transilvania nici decum Ungaria; deci daca n-ar fi dorit sa cunoasca romani sigur s-ar fi dus in Ungaria....

    0
    1

  • Custozza Losenau pe 15 Oct 2012, 13:27
    De ce omiteti ca locuitorii satului sunt etnici maghiari??

    Cititi cu atentie articolul: http://www.ziarulunirea.ro/jeremy-irons-oaspete-intr-o-pensiune-din-rimetea/ De ce omiteti cel mai important aspect: ca locuitorii satului sunt etnici maghiari?? Acesti oameni merita mai mult respect decat le aratati voi, care nici in treacat macar nu mentionati ca sunt etnici maghiari. Poate Jeremy Irons s-a oprit in satul maghiarilor fiindca n-a dorit sa aiba de-a face cu ospitalitatea romaneasca!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod