Jennifer Lopez se desparte de iubitul ei

J Lo și Casper sunt împreună de aproape trei ani


Casper Smart nu a însoţit-o pe Jennifer Lopez nici la gala organizată de fundaţia Healthy Childhood, sâmbătă seară, la New York, preferând să rămână la Los Angeles. Vedeta americană a venit însoţită la eveniment de sora ei, Lynda.

Jennifer Lopez şi Casper Smart au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 20 mai, la restaurantul Craig's din West Hollywood.

Jennifer a fost încă o dată făcută de ruşine din cauza luiun prieten al vedetei
Tabloidul The Dirty a publicat luni primele informaţii despre o presupusă aventură pe care Casper Smart a avut-o cu un al doilea model transsexual, Xristina Marie.
Potrivit acestui tabloid, dansatorul "era 100% conştient de faptul că Xristina este transsexual".

În acelaşi articol au fost publicate şi câteva mesaje schimbate între Xristina şi o persoană care susţinea că se numeşte Casper.

După ce a dat "Like" unei fotografii a modelului transsexual, utilizatorul Casper i-a scris acesteia: "Am nevoie de ceva bun".

"Însă ce voi primi în schimb?", l-a întrebat ea. "Surprinde-mă", i-a răspuns el.
Casper a dezvăluit în acelaşi mesaj faptul că este "alb şi mexican".

În urmă cu o săptămână, acelaşi tabloid afirma că deţine informaţii potrivit cărora Casper Smart ar fi avut o aventură cu un alt model transsexual, Sofie Vissa. Modelul spune că s-a întâlnit cu dansatorul pe 19 mai, a întreţinut relaţii sexuale cu acesta şi i-a făcut câteva fotografii nud.

Jennifer Lopez are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008 - cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony.
În iulie 2011, cuplul şi-a anunţat despărţirea, iar Marc Anthony a depus actele de divorţ în aprilie 2012. Din octombrie 2011, Jennifer Lopez are o relaţie cu dansatorul Casper Smart.


Foto:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod