Jennifer Lopez îl caută pe Michael Jackson

de Nicoleta Tarantus, 23 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Lopez îl caută pe Michael Jackson
Lopez şi Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, vor face parte din juriul celei de-a 10-a ediţii a emisiunii-concurs "American Idol", potrivit People.

Jennifer Lopez va fi plătită cu 12 milioane de dolari pentru participarea la această emisiune. "Suntem în căutarea unui nou Michael Jackson", a declarat cântăreaţa într-o conferinţă de presă.

Audienţa finalei emisiunii "American Idol" din acest an a fost cea mai joasă după cea a ediţiei din 2002.
În acest an, doar 24,2 milioane de telespectatori americani au urmărit-o pentru a-l vedea pe fostul agent comercial Lee DeWyze câştigând finala din acest an. În ciuda scăderii cotei de audienţă, "American Idol" a rămas cea mai urmărită emisiune de televiziune din Statele Unite. Următorul sezon va debuta în Statele Unite în ianuarie 2011.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • isi pe 27 Sep 2010, 11:45
    MJ:X

    Astai cam proasta de felul ei!!! SCZ dar asta e adevarul,cum macar a putut sa gandeasca asa ceva!?! :| !!!!!!!!! Nimeni nu va mai fi ca el !!!!!!!!!!!

    1
    0

  • michaela pe 26 Sep 2010, 19:24
    mike

    Nu cred ca-l veti gasi vreodata.

    1
    0

  • michaela pe 25 Sep 2010, 21:01
    mj

    Il voi iubi si-l voi regreta pana la moarte.E ca si cum ar fi facut parte din viata mea.Nu suport sa spuna nimeni nimic rau de el.A fost unic.A fost magic.

    1
    0

  • Elena 55 pe 24 Sep 2010, 14:38
    MJ

    MICHAEL JACKSON a fost un geniu,o gratie divina. Altul ca el nu o sa mai existe niciodata.Cel mai uluitor performer pe care l-a avut omenirea vreodata.Te respect si te iubesc MICHAEL JACKSON.

    1
    0

  • mihaela pe 24 Sep 2010, 08:19
    mj

    ce idioti!UO legenda ca Michael nu se va mai naste niciodata.Nu l-ati protejat cat a fost in viata,acum luati-va gandul.Veti cauta mult si bine,insa va fi in zadar.Nu va mai osteniti degeaba!Omul asta a fost artistul complet,unic,iar geniul lui nu va fi egalat niciodata.Mai bine i-ati duce mesajele cantecelor sale mai departe,in loc sa-i cautati inlocuitor.Te voi iubi mereu,Michael jackson.

    1
    0

  • Athina-Aurelia Costea pe 23 Sep 2010, 23:00
    Cautati, fratilor ...

    ca o sa mai gasiti voi un alt INGER UNIC precum MICHAEL, cum o sa-mi gasesc eu pe bunicii in viata. Luati-va gandul de la asa ceva ! Nu va osteniti degeaba !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod