Jennifer Lopez a închiriat o plajă

Cântăreața a plătit în weekend aproape 1.000 de dolari pentru a închiria o parte a plajei din Long Beach pentru ea, copiii și prietenul ei, Casper Smart.
Cântăreața a plătit în weekend aproape 1.000 de dolari pentru a închiria o parte a țărmului din Long Beach pentru ea, copiii și prietenul ei, Casper Smart.

J Lo a plătit 925 de dolari municipalității din Long Beach, pentru a rezerva sâmbătă plaja Marine Beach, cu o suprafață de 315 metri pătrați. Departe de orice intrus, vedeta s-a bucurat sâmbătă de soare, de apa oceanului și de nisipul fin alături de copiii ei, de prietenul său, dansatorul Casper Smart,  și de câțiva prieteni, relatează site-ul tmz.com.

Pentru a asigura intimitatea vedetei, salvamarii au delimitat zona din apă rezervată cu geamanduri și au ținut închise porțile plajei.

Potrivit TMZ, Jennifer Lopez și însoțitorii ei s-au plimbat cu jet ski-urile și au angajat un instructor de surfing, care să le arate câteva mișcări, apoi s-au plimbat cu bicicletele.

Foto: TMZ
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod