Jennifer Aniston, terorizata de un psihopat

de Nicoleta Tarantus, 21 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Aniston, terorizata de un psihopat
Actrita este urmarita de un tanar din S.U.A, in varsta de 24 de ani pe nume Jason R. Peyton, care a calatorit toata tara intr-o incercare deliranta de a se casatori cu ea, potrivit FemaleFirts.co.uk.

Avocatii lui Jennifer au obtinut un ordin temporar de restrictie impotriva acestui tanar, care a fost arestat dupa ce a petrecut zile intregi incercand sa o gaseasca pe actrita pe Sunset Boulevard, California. Aceasta intamplare a facut-o pe Aniston sa se teama pentru siguranta ei.

"Peyton a incercat sa obtina un contact personal cu mine si sa intre in viata mea.
M-a hartuit, urmarit si amenintat"
, a declarat actrita.

Acest tanar de 24 de ani a fost retinut si asupra lui a fost gasit un obiect ascutit, banda adeziva si bilete de dragoste adresate actritei, iar pe masina lui era scris "I love Jennifer Aniston". "Jen mi-a spus ca vrea sa fiu tatal copiilor ei" - era scris intr-un biletel, iar in altul era o lista cu potentiale nume de copii.

Jason R. Peyton, acuzat ca a mai urmarit si alte persoane publice, a incalcat de multe ori ordinele judecatoresti si ar trebui sa ia medicamente anti-psihotice, pentru ca este, printre altele, paranoic schizofrenic.


Conform documentelor din instanta, Peyton a declarat ca "nu se va opri" sa o terorizeze pe actrita de 41 de ani.

In conformitate cu termenii ordinului de restrictie, Peyton trebuie sa ramana la 100 de metri distanta de casa, masina si de locurile in care lucreaza Jen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod