Jennifer Aniston şi Justin Theroux, la terapie de cuplu

Actriţa şi logodnicul ei, care urmau să se căsătorească anul acesta, au participat la şedinţe de terapie de cuplu şi au luat decizia de a petrece mai mult timp împreună în 2014, informează contactmusic.com.
Cuplul de actori a luat hotărârea de a petrece mai mult timp împreună în 2014, iar Justin Theroux intenţionează să se căsătorească cu Jennifer Aniston anul viitor.

"Jen şi Justin se iubesc, sunt pe deplin dedicaţi unul altuia. Sperau să fie deja căsătoriţi, dar angajamentele din carieră le-au dat planurile peste cap anul acesta. Au fost o vreme la terapie de cuplu. Amândoi regretă că nu au petrecut mai mult timp împreună (...) şi au decis că anul viitor va fi diferit", a declarat o sursă pentru ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cuplul va petrece Crăciunul separat - Jennifer Aniston se va afla în Los Angeles, alături de familie, la fel ca şi Justin Theroux, pe coasta de est, dar, în 2014, vor petrece împreună o vacanţă romantică în Cabo San Lucas din Mexic.

Jennifer Aniston a afirmat, de asemenea, că se va muta temporar la New York anul viitor, pentru a fi alături de logodnicul său, care va juca în serialul TV "The Leftovers".

Cuplul, care s-a logodit în vara anului 2012, afirmă că intenţionează să organizeze o ceremonie restrânsă de nuntă, ca o petrecere între prieteni.
Justin Theroux este decis să se căsătorească în 2014, dar nunta va fi "mai spontană şi organică decât prevăzuseră anterior", conform aceleiaşi surse.

Jennifer Aniston a spus la un moment dat că nu se grăbeşte cu nunta, deoarece trebuia să promoveze cel mai recent film al său "Noi suntem familia Miller", lansat în timpul acestei veri.

"Deja ne simţim căsătoriţi. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi", a afirmat actriţa.

Jennifer Aniston, în vârstă de 44 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994.
Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur, notează Mediafax.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

În luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod