Jennifer Aniston primeşte scrisori de la Jolie

de Nicoleta Tarantus, 24 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Aniston primeşte scrisori de la Jolie
Aniston a fost şocată când a descoperit că poştaşul i-a adus o scrisoare de la "marea ei rivală", aşa cum o descrie presa americană pe Angelina Jolie, informează showbizspy.com.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, Angelina Jolie ar fi luat hotărârea să o contacteze pe Aniston pentru a încerca să pună capăt neînţelegerilor din trecut.

"Angelina nu mai vrea să aibă parte de energie negativă în viaţa ei şi urăşte această ostilitate care există între ea şi Jen.
A avut nevoie de mult timp pentru a-şi face curaj, însă are intenţii bune şi îşi doreşte cu adevărat să lase trecutul în urmă. Deşi pare ceva nebunesc, nu e deloc ceva surprinzător pentru cei care o cunosc pe Angelina. Are o personalitate surprinzătoare, iar în cazul ei, a o contacta pe Jennifer reprezintă exact genul de comportament la care te poţi aştepta"
, a explicat o sursă.

În acea scrisoare, Angelina Jolie i-ar fi spus "rivalei" Jennifer Aniston că va fi o mamă minunată şi că aceasta se află acum la vârsta şi momentul potrivit pentru a avea primul ei copil.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 27 Sep 2010, 14:59
    da...

    ce sa spun, i-a trimis scrisori in care sa ii spuna cand trebuie ea sa faca un copil. n-o suport pe sinistra aia de Jolie, mai bine si-ar vedea de treaba ei. Dupa ce ii iei barbatul alteia, scrisorile de genul asta pot tine loc doar de hartie igienica! eu n-as ierta-o. nu inseamna c-as ura-o, dar n-as mai vrea niciodata sa am nimic de-a face cu ea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod