Jennifer Aniston nu vrea să dea ochii cu Angelina Jolie

Fosta soție a lui Brad Pitt și-a schimbat biletul de avion după ce a aflat că Angelina Jolie și-a făcut rezervare la același zbor.
Jennifer Aniston își rezervase un loc la Business Class pentru o cursă spre Londra a companiei Brittish Airways cu plecare de pe aeroportul internațional din Los Angeles.  

O sursă citată de canalul E! News a declarat că cele două actrițe nu știau că urmau să zboare cu aceeași cursă, însă un angajat al companiei a observat lista pasagerilor și a luat legătura cu asistenții lui Jennifer pentru a o avertiza despre această situație.

Actrița în vârstă de 44 de ani dorea să călătorească la Londra pentru a fi prezentă, miercuri, la premiera noului ei film, "We're The Millers".
Aniston a decis imediat să-și schimbe rezervarea și a plecat luni spre capitala Angliei, scrie postul citat.

jennifer Aniston și Angelina Jolie obișnuiau să stea la hotelul londonez The Dorchester, însă niciuna dintre ele nu s-a cazat acolo în această săptămână, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Jennifer Aniston, logodită acum cu actorul Justin Theroux, a mărturisit că a fost distrusă după ce mariajul ei cu Brad Pitt s-a năruit, la scurt timp după ce acesta a jucat cu Angelina Jolie în "Mr.
and Mrs. Smith". Aniston și Pitt au divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o Angelina Jolie.
 
 

Angelina Jolie şi partenerul său de viaţă, Brad Pitt, au împreună şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod