Jennifer Aniston nu are voie să-și facă operații estetice

Actriţa americană spune că logodnicul ei, actorul Justin Theroux, i-a interzis să facă operaţii estetice şi să folosească botox.

Vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, recunoaşte totuşi că resimte presiunea de la Hollywood, unde femeile par a fi obligate să îşi ascundă vârsta reală, însă refuză să îşi facă operaţii estetice, întrucât preferă să îmbătrânească natural, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

La această vârstă, dacă aş fi extraordinar de pretenţioasă, mi-ar plăcea să slăbesc 2-3 kilogrameJennifer Aniston
"Am văzut femei care încearcă să rămână «fără vârstă» şi am văzut ce îşi fac propriilor trupuri. Sunt recunoscătoare pentru faptul că am putut să învăţ din greşelile lor şi nu îmi voi injecta niciodată acele prostii în faţă.
Le-am văzut pe acele femei şi asta mi-a rupt inima în două. Îmi venea să le spun: «Dumnezeule, dacă ai şti cât de bătrână pari acum!». Ele încearcă să oprească timpul, dar de fapt sunt persoane nesigure pe sine, care nu vor să îmbătrânească natural. Totodată, eu am un logodnic care mi-ar pune un pistol la tâmplă dacă eu aş lua decizia de a-mi schimba faţa în vreun fel"
, a declarat Jennifer Aniston.

"Sunt destul de norocoasă pentru că am cunoscut femei precum Gloria Steinem, care este, după părerea mea, una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, iar ea nu se operează în zona feţei.
Diane Keaton şi Annette Bening sunt femei frumoase şi neînfricate, care îşi acceptă propria vârstă. Întotdeauna îmi vine să îi implor pe oamenii pe care îi cunosc şi la care ţin şi să le cer să nu se atingă de feţele lor"
, a adăugat vedeta americană.

Aniston a declarat că iubitul ei i-ar pune pistolul la tâmplă dacă ar decide să-și facă o operație estetică


Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că nu este pe deplin mulţumită de aspectul ei fizic şi şi-ar dori să slăbească 2-3 kilograme.

Întotdeauna îmi vine să îi implor pe oamenii pe care îi cunosc şi la care ţin şi să le cer să nu se atingă de feţele lorJennifer Aniston
"La această vârstă, dacă aş fi extraordinar de pretenţioasă, mi-ar plăcea să slăbesc 2-3 kilograme.
Întotdeauna m-am simţit confortabil atunci când am o greutate cuprinsă între 49 şi 51 kilograme. Dar acum e mai greu să dai jos (kilogramele în plus), la această vârstă"
, a dezvăluit actriţa într-un interviu acordat pentru Yahoo! Beauty.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au logodit în anul 2012.

Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie, notează Mediafax.

Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod