Jennifer Aniston a invitat-o pe mama lui Brad Pitt la nunta ei

Actriţa americană a invitat-o pe Jane Pitt, mama fostului ei soţ Brad Pitt, la viitoarea ei nuntă cu Justin Theroux, potrivit unor surse citate de agenţia contactmusic.com.

Deşi Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după o căsnicie de aproape cinci ani, actriţa americană a rămas în relaţii foarte bune cu fosta ei soacră, Jane Pitt, şi doreşte ca aceasta să fie prezentă la apropiata ei nuntă cu actorul Justin Theroux.

"Jennifer vrea ca Jane să fie prezentă la nuntă. Se simte mai apropiată de ea decât de propria ei mamă, Nancy, şi simte că ar fi corect să o invite. Jane se bucură că Jennifer este din nou fericită. Jane a vorbit de multe ori cu ea la telefon, dar şi direct, faţă în faţă, oferindu-i sfaturi şi sprijin moral în ultimii şapte ani.

Nu ar lipsi de la nunta lui Jennifer pentru nimic în lume", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.
După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap / Wanderlust", au o relaţie care a început în mai 2011 şi s-au logodit în august 2012.
Justin Theroux a cerut-o în căsătorie pe Aniston chiar în ziua în care el a împlinit vârsta de 40 de ani.

Săptămâna trecută, presa americană afirma că Jennifer Aniston vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deţine în New Mexico, informează Mediafax.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod