Jazzy Jo ne poarta printr-un Bucuresti de vis: "A night in Bucharest"

Jazzy Jo ne conduce printr-un Bucuresti romantic, ce vibreaza in ritmul oamenilor sai, un Bucuresti festiv, ce cucereste printr-un amestec bogat de energie si culoare. Fie ca este vorba despre o strada luminata numai de cateva felinare, fie ca este vorba de centrul somptuos al orasului sau de o cofetarie cocheta, asezata la marginea unui bulevard larg si involburat, Bucurestiul vazut prin ochii artistei este de-a dreptul incantator.

"A night in Bucharest" este o piesa jazz, care respecta formula clasica a acestui gen muzical. Lansarea unui astfel de material reprezinta o premiera pentru HaHaHa Production, dar si o noutate pentru scena mainstream a muzicii romanesti din ultimii ani.
 
"Cred ca mesajul piesei, genul muzical abordat si imaginile din clip se imbina perfect. Jazzul inseamna armonie, melodicitate, spontaneitate si naturalete, iar Bucurestiul nostru iubit ii seamana pentru ca este si el la randul lui vibrant, cuceritor si plin de culoare", declara Jazzy Jo.
 
Dragi iubitori ai muzicii jazz, dragi fani ai lui Jazzy Jo, dragi romani si dragi straini, va invitam sa cunoasteti Bucurestiul prin ochii talentatei Jazzy Jo:



Jazzy Jo pe Facebook: https://www.facebook.com/JazzyJoOficial

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod