Alexandru Ciucu, pranz privat cu Regele Simeon al Bulgarilor! Ii va crea un costum pentru petrecerea de Craciun!

Alexandru Ciucu, furnizorul Casei Regale a Romaniei de mai bine de trei ani, a devenit desgnerul unui nou mebru al familiilor regale europene. Este vorba de Regele Simeon al Bulgarilor, cel cu care celebrul creator de costume masculine premium s-a intalnit in acest weekend la Sofia.
Alexandru Ciucu a primit propunerea de a realiza costumul pe care Regele Simeon urmeaza sa il poarte la evenimentul special de Craciun ce va avea loc in capitala Bulgariei la inceputul saptamanii viitoare.

Astfel, designerul roman a fost prezent weekendul trecut la Sofia pentru un pranz privat cu Majestatea Sa, ocazie cu care au fost luate si masurile pentru viitoarea vestimentatie ce va fi realizata pana la sfarsitul acestei saptamani.

„Am facut proba celei de-a doua tinute pe care o executam pentru Majestatea Sa.
Aceasta tinuta va fi gata la finalul acestei saptamani pentru ca este o tinuta special creata pentru petrecerea de Craciun. A fost o mare onoare sa il intalnesc, cu atat mai mult cu cat am fost invitat la un pranz privat care m-a emotionat foarte mult pentru ca, din punctul meu de vedere, am avut intalnire cu istoria”,
a declarat Alexandru Ciucu.

Designerul roman a mai realizat pana acum o vestimentatie completa pentru reprezentantul Casei Regale a Bulgariei. Mai exact, un sacou bleumarin de tweed cu carouri mari de culoare lila, o pereche de pantaloni negri, doua camasi, una alba, cealalta bleu, si doua cravate, una clasica, iar cealalta din matase tricotata.

Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei.
In primavara acestui an, Alexandru Ciucu a primit un nou titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multumita serviciilor impecabile oferite. Designerul a fost ridicat la rangul de maestru si va asigura vestimentatia membrilor familiei regale pentru urmatorii trei ani. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod