Iuliei Albu nu-i place rochia de mireasă a Angelinei Jolie

Fashion-editorul a criticat, în stilul ei caracteristic, rochia pe care actriţa americană a purtat-o la nunta cu Brad Pitt.

Renumită pentru comentariile acide prin care desființează ţinutele purtate de vedete de la noi, dar şi din străinătate, Iulia Albu şi-a spus clar părerea despre rochia de mireasă a reputatei vedete americane.

Modelul este extrem de permisiv şi poate fi abordat de absolut toate siluetele, ceea ce se va dovedi un succes de casă (de marcat) pentru brandIulia Albu
"Previzibil, Angelina Jolie a purtat o rochie Atelier Versace, dar putea să poarte orice. Realitatea este că Angelina a purtat doar un voal imprimat cu desenele copiilor ei.
Asta este tot ce s-a văzut şi, de fapt, tot ce contează. Ideea le-a apartinut celor doi, dovadă fiind şi apariţia lui Brad cu aproximativ o lună în urmă, purtând un tricou imprimat, de asemenea, cu unul dintre desenele lui Vivienne, una dintre fiicele cuplului"
, a scris Iulia pe pagina ei de Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 7 Sep 2014, 23:31
    Esti total absurda

    Iulia, tu esti vesnic nemultumita de oricine si orice. Oare critica asta permanenta cu ce te ajuta? Nimeni NU MAI FACE DIFERENTA intre calitate si non calitate pentru ca tu critici TOT. Toata lumea deja stie ce vrei sa spui, inainte sa deschizi gura, pentru ca spui acelasi lucru despre toti dar intr-o forma diferita, atat.! Penibil, totusi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod