Iulia şi Mihai Albu s-au împăcat

După un an de la divorț, cei doi sunt din nou împreună. Ei au decis să se împace, de dragul fetiței lor, Mikaela.
Într-un interviu acordat emisiunii WOWbiz, foştii soţi Albu s-au ţinut de glume. "În momentul în care mă veţi vedea încălţată cu acei pantofi înseamnă că se va întâmplă ceva", a spus Iulia.

"Noi doi avem o relaţie ok. Mikaela se bucură de atenţia noastră. E un copil minunat şi îi stă bine cu ambii părinţi lângă ea. Dacă aş fi să îmi dau mie notă, că să fiu în spiritul ei, mi-aş da -83. Niciodată nu pot să fiu pe gustul ei", a spus Mihai.

"Mihai mă sună de fiecare dată când trebuie să se îmbrace într-un fel, dar el de obicei se îmbracă bine.
Îi dau nota 8,25. Data viitoare o să-l îmbrac eu când va ieşi din casă"
, a glumit Iulia.

"Eu sunt gelos pe Ion Ţiriac, că lui i-a dat nota 10", a răspuns Mihai, pe același ton.

Vestea împăcării celor doi a fost lansată de Oana Turcu, pe blogul ei, după ce i-a văzut împreună, la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului. "Un pic! Așa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu. Ce s-a întâmplat? Prietenia noastră s-a transformat în vecinătate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, târgul de nunți care s-a desfășurat în weekend la Palatul Parlamentului și unde Ardes a avut super-oferte.
Am avut standul învecinat cu cel al lui Mihai"
, a scris Oana. "Surpriza a venit chiar duminică, cu câteva ore înainte ca evenimentul să se încheie. Trebuie să vă spun că revista care a organizat întâlnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de bază pe Iulia. Și iată cum, duminică la prânz, Iulia și Mihai au intrat împreună la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia îl strigă pe Mihai: "Ia cheile de la mașină! Vezi că am uitat în mașină...", mă rog, nu intrăm în detalii de bucătărie internă.
În orice caz, toată lumea i-a văzut așa cum îi știam pe vremuri, ca o familie!"
, a adăugat Oana Turcu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod