Iulia Albu, primele declarații despre divorț

Fosta soție a creatorului de modă Mihai Albu a ținut să facă mai multe precizări cu privire la despărțirea anunțată recent. Ea a spus că termenii divorțului au fost stabiliți de comun acord și că ea are posibilitatea de a-și crește fiica fără să depindă de cuantumul pensiei alimentare.

"Nu mi-am dorit să ies cu declaraţii despre acest subiect. Este vorba despre viaţa noastră privată şi nu este normal să fim pândiţi de paparazzi. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar pot să vă spun că a fost un divorţ ale cărui condiţii au fost stabilite amiabil. Am venituri suficiente pentru a o întreţine pe Mikaela. Nu stau în nici un caz în pensia în care o voi primi de la fostul soţ. Suma este de 1.000 RON lunar, am convenit împreună asupra ei. Nu aş fi acceptat pentru nimic în lume un proces în instanţă, pentru că Mikaela nu poate trece prin aşa ceva.

Nu a fost o negociere propriu-zisă, am acceptat anumite lucruri", a declarat Iulia Albu la Kanal D.

Ea a mai spus că actele de divorţ au fost întocmite în urmă cu două săptămâni.

Fashion-editorul nu a dorit să divulge motivul divorţului: "El a cerut divorţul, este regretabil, dar nu am de ce să mă ascund. Planurile noastre au fost, se pare, diferite. Vina e împărţită. Faptul că am o carieră nu este pe placul majorităţii bărbaţilor. A fost o problemă şi faptul că lucram în acelaşi domeniu."


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod