Iulia Albu o atacă și pe Carmen Brumă: "Nu e ca şi când ar fi un model de urmat"

Fashion-editorul obișnuiește să-și spună clar părerea despre vedetele autohtone. Noua ei țintă este iubita lui Mircea Badea, iar cuvintele Iuliei ar putea declanșa un nou scandal, întrucât e de așteptat ca realizatorul TV să-i dea o replică pe măsură.
Totul a început după ce Iulia s-a arătat deranjată de afirmaţiile vedetei TV, care a povestit prin ce a trecut în timpul naşterii pe cale naturală. Iulia s-a enervat când a citit că realizatoare s-a plâns că putea să "scape" mai uşor dacă alegea altă cale pentru a naşte.

"Carmen Brumă se plânge că a născut natural. Săraca... În fond, e dreptul ei, nu este ca şi când miliarde de femei ar fi făcut-o până în prezent... Trecând însă peste implicaţiile sociale enorme pe care asemenea declaraţii emise de eminențe cenuşii ale showbiz-ului le au şi ignorând totuşi prima parte a declaraţiei, pentru că, aşa este, nu este niciodată uşor să aduci un copil pe lume indiferent de modalitate, ne oprim la ultima parte a declaraţiei stimabilei, cam acolo unde deja începe noaptea minţii, aşa cum extrem de plastic îi place soţului să articuleze...
Iată declaraţia: «A fost mult mai greu decât mi-am imaginat, dar sunt vie, sunt întreagă. Nu aş mai face asta. Nu cred că aş mai naşte natural, a fost destul de traumatizant, extraordinar de dureros, puteam să scap mult mai uşor", a spus vedeta, potrivit ziarulring.ro. Din nou, nu este ca şi când cezariana "la cerere" ar fi interzisă de lege, nu-i aşa? Sau ca şi când cezariana ar fi o intervenţie extrem de complexă cu potenţial uriaş pentru complicaţii. Nu? Sau ca şi când Carmen Brumă ar fi vreun model de urmat...
Just saying..."
, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

"Sper, SPER, ca următoarele sale declaraţii să nu sune după cum urmează, deşi, tare mi-e frică...
1. «Este foarte greu să alăptezi! Dacă ştiam că este atât de complicat îl puneam pe ăla mic pe lapte praf de la început»
2. «Este foarte greu să creşti un copil, dar, mă rog, sunt vie, sunt întreagă, puteam să scap mai uşor cu unul din plastic...»"
, a ironizat-o Iulia pe Carmen Brumă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod