Iubitul american al Andreei Bălan are un copil

Michael este deja tătic. El are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară.

Andreea Bălan îşi doreşte foarte mult o familie, iar refuzul fostului ei iubit, Keo, de a face un copil a fost unul dintre motivele care a contribuit la despărţirea lor.

La scurt timp, Andreea Bălan a cunoscut un alt bărbat, un american, Michael, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Relaţia lor e abia la început, dar vedeta e foarte încântată şi chiar îşi face planuri de viitor cu el.

Băiatul i-a spus încă de la început adevărul. Noi, părinţii, nu ne amestecăm în viaţa Andreeitatăl Andreei Bălan
Bărbatul ascunde, se pare, câteva detalii interesante, pe care fosta lui iubită, Janna Marie, femeia care are un copil cu iubitul Andreei, a acceptat să le divulge.
"L-am întâlnit pe Michael la o petrecere în Michigan. Eu aveam doar 17 ani şi eram la liceu. Se prezenta ca fiind un bărbat prosper, care mă poate ajuta să-mi continui studiile. Am rămas însărcinată foarte repede. Mergeam la colegiu şi lucram cu normă întreagă. El a demisionat, iar eu am continuat şi cu serviciul, şi cu şcoala, dar aveam grijă şi de el, şi de fetiţa noastră abia născută", a povestit Janna, citată de Libertatea.

Relația a continuat până când fetiţa a împlinit doi ani.
Fost pușcaș marin, Michael ajunsese să trăiască pe banii soţiei sale, chiar dacă ea îi cerea mereu să-și caute un loc de muncă stabil şi să-şi întreţină familia. "Ne-am mutat în Colorado când fetiţa avea doi ani şi el mi-a promis că îşi va lua un job, dar nu s-a întâmplat asta. A dispărut două luni de acasă, timp în care nu mi-a trimis nici un ban. L-am părăsit. Asta a fost cu şase ani în urmă", a mai spus Janna.

Ea a absolvit colegiul, are o diplomă în psihologie, s-a căsătorit, iar soţul ei a devenit tatăl de care fetiţa sa avea nevoie, scrie Libertatea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod