Iubitul american al Andreei Bălan are un copil

Andreea Bălan cunoaște trecutul noului ei iubit


Cu toate acestea, micuţa Paris încă tânjește după tatăl ei. "Fetiţa întreabă mereu de el şi nu înţelege de ce tatăl ei nu este alături de ea. Paris plânge când el îi promite că vine şi îl aşteaptă degeaba. Am avut cu el o înţelegere: să participe lunar cu 100 de dolari la întreţinerea fetiţei. A zis că mai mult nu poate. Dar nici banii ăştia nu i-am văzut mereu. Atunci am apelat la ajutorul justiţiei. În cei şase ani de când ne-am despărţit, el şi-a văzut fetiţa de numai trei ori.

Ultima oară a fost în luna aprilie a acestui an. Îmi spune că nu are bani ca să se deplaseze până la noi", a povestit fosta iubită a lui Michael.

Noi vrem ca ea să fie fericită. Şi băiatul ăsta este educat, o iubeşte, se poartă frumos cu eatatăl Andreei Bălan
Potrivit Libertatea, Michael a lucrat ca promoter la o firmă de evenimente şi, pentru că nu avea un venit mare, instanţa a stabilit o pensie alimentară de 75 de dolari pe lună, pe care el trebuie s-o achite pentru fetiţa lui.
După ce a cunoscut-o pe Andreea Bălan, viaţa lui Michael pare să se schimbe radical, întrucât vedeta are o situaţie materială foarte bună.

Întrebată dacă ştia că Michael are un copil, Andreea Bălan a refuzat să comenteze. Tatăl cântăreței a spus însă că ea cunoaște toate detaliile: "Bineînţeles că ştiam. A ştiut şi Andreea. Băiatul i-a spus încă de la început adevărul. Noi, părinţii, nu ne amestecăm în viaţa Andreei. Noi vrem ca ea să fie fericită.

Şi băiatul ăsta este educat, o iubeşte, se poartă frumos cu ea", a spus Săndel Bălan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod