Iron Maiden: show incredibil la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Luni seara, Iron Maiden au oferit fanilor romani un spectacol cu sunet, lumini si decoruri pregatite in cel mai mic detaliu. Acesta a fost primul show sustinut in Romania de catre Iron Maiden in formula originala, in cei mai bine de 30 de ani de cariera.

Show-ul a fost deschis de Lauren Harris si Trooper, dupa care, in jurul orei 21:00, Bruce Dickinson, Steve Harris, Nicko McBrain, Dave Murray, Adrian Smith si Janick Gers si-au facut aparitia pe scena in aplauzele celor peste 20.000 de spectatori stransi pe Stadionul Cotroceni.

Pe o vreme excelenta, fara ploaie si cu temperaturi putin peste 30 de grade, a urmat un show de doua ore cu cele mai asteptate hituri semnate Iron Maiden - "2 Minutes to Midnight", "The Trooper", "The Number of The Beast", "Can I Play with Madness", "Heaven Can Wait", iar la "Fear of the Dark", cei 22.000 de fani au cantat alaturi de trupa fiecare vers.
Pe langa decorurile productiei egiptene a turneului "Powerslave" (1984-1985), show-ul Iron Maiden a inclus si cateva elemente din "Somewhere In Time Tour" (1986-1987), precum Cyborg Eddie.

Din motive tehnice, programul probelor de sunet a fost prelungit, managementul artistilor solicitand decalarea orei de acces a publicului. Pana la ora deschiderii portilor, spectatorilor care asteptau le-a fost oferita apa, iar dupa accesul in stadion, primii 2000 de fani au primit gratuit un jeton.

Concertul a facut parte din turneul "Somewere Back In Time" si s-a concentrat asupra albumelor lansate in anii ’80,  "Iron Maiden", "The Number of the Beast", "Piece of Mind", "Powerslave", "Somewhere in Time", "Seventh Son of a Seventh Son".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod